Groene michelin ster

PERSBERICHT

Het Seminar, een geliefd restaurant in het hart van Twente, heeft op enthousiaste wijze zijn nieuwe weg aangekondigd. Met trots presenteert het restaurant het vernieuwde à la carte diner concept, dat op 27 september officieel wordt geïntroduceerd.

Het Vernieuwde Restaurant Het Seminar nodigt gasten uit om de kunst van eenvoudige, natuurlijke smaken te ontdekken. Weg van ingewikkelde termen en tierlantijntjes, draait alles om authentieke, ongecompliceerde gerechten die een eigen verhaal vertellen. What you see is what you get – pure smaken, rechtstreeks van onze eigen grond en dieren.

“De verandering naar het à la carte diner concept is
een stap richting puur genieten.”

De verandering naar het à la carte diner concept is een stap richting puur genieten. Hierbij draait alles om de essentie van de ingrediënten en het vakmanschap van onze nieuwe keukenbrigade met een groene werkwijze. Onze getalenteerde chefs zijn toegewijd aan het serveren van smaakvolle creaties die trouw blijven aan de natuurlijke aard van elk ingrediënt. Ons doel is een circulaire aanpak waarbij we verspilling minimaliseren en steeds meer gebruik maken van onze eigen producten.

Het Vernieuwde Restaurant Het Seminar nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze nieuwe smaakervaring. Of je nu kiest voor onze lekker relaxte loungebank, warm bij de open haard of heerlijk aan de hoge tafels met uitzicht op de open keuken, onze bediening staat klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

…nieuwe smaakervaring…

Voor meer informatie, reserveringen en updates kun je terecht op onze website: www.hetseminar.nl of onze socials.

Voor verdere vragen of verzoeken kunt u contact opnemen met:

 

Richard Ottenschot

richard@hetideaal.nl

Het Seminar © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl