Groene michelin ster

Vergaderen in het oude gymnasium van de Paters Karmelieten

Unieke, multifunctionele vergaderzalen

Het oude gymnasium van de Paters Karmelieten in Zenderen is allesbehalve een doorsnee vergaderaccommodatie. Dit unieke gebouw heeft zijn oude, historische elementen behouden, maar heeft ook de beschikking over de modernste technieken in de vergaderzalen. Onze 6 multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en beschikken over veel daglicht, airco en gratis Wi-Fi.

Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid tot lunch en diner tussen uw vergadersessies door. Dit kan bij ons op de begane grond in de belevingsruimte of in ons restaurant, Het Seminar, wat vroeger ook onderdeel was van Het Gymnasium. Het is centraal gelegen in Twente en zeer goed bereikbaar via de A1 en de A35. Wij beschikken over ruim voldoende, gratis, parkeerplaatsen.

 

Maak gebruik van onze vergaderzalen

Compleet verzorgd!

Bij het huren van een van onze vergaderzalen bent u van alle gemakken voorzien. Koffie, thee, water, een modern scherm, een flip-over, schrijfmateriaal… het is allemaal inbegrepen.

Het huren van onze vergaderzalen is mogelijk per dagdeel of voor de hele dag. Daarbij heeft u de optie tot een lunch of diner*. Een aantal van onze zalen zijn samen te voegen, waardoor we de ruimte hebben voor maximaal 80 personen.

 

Voor de actuele prijzen en verder informatie vragen wij u vriendelijk te mailen via onderstaande link:

Graag ontvang ik de actuele prijzen en verder informatie van het Gymnasium

 

 

Het Gymnasium is geschikt voor diverse doeleinden.

wilt u daar informatie over gebruik dan onderstaande link:

Graag ontvang ik informatie van u over de mogelijkheden.

Een luxe Heerenkamer

Op de 3e etage van Het Gymnasium bevindt zich onze Heerenkamer. Een zeer luxe ruimte, volledig gerenoveerd, maar met behoud van haar oude en warme stijl.

Deze Heerenkamer is geschikt voor maximaal 20 personen en heeft de beschikking over een aparte ontvangstruimte, pantry en toilet.

De Belevingsruimte

Op de begane grond van Het Gymnasium hebben wij een belevingsruimte gerealiseerd. Tevens zijn hier diverse eigen producten te bewonderen. De ruimte heeft namelijk de beschikking over grote koelingen, waar eigen producten in hangen. Ook onze eigen koffie wordt hier gebrand.

Deze ruimte afhuren? Dat kan!

Contact

Voor reserveringen of vragen kunt u ons bereiken via info@hetseminar.nl.
Wij zullen uw mail spoedig beantwoorden. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Het Seminar © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl