• Kookworkshops
  • Vergadermogelijkheden
  • Condoleance Arrangementen
  • Ontvangst Arrangement
  • Lunchbuffet
  • Weckpottenbuffet (koud)
  • Warm Buffet
  • Dessert/Taartenbuffet
  • Stamppotbuffet
  • Hapjesarrangement
Kookworkshops

Kookworkshops

 

Kookclub “ Het Seminarkookpunt”

Een kookclub om van te smullen.
DOEL:Met een groep van 8 -10 personen 6  keer per jaar onder deskundige begeleiding van een van onze koks  een compleet diner bereiden.
DE NADRUK LIGT OP: Gezelligheid, plezier, lekker eten, drinken en iets leren.

THEMA: In ons kooktheater krijgt u meer dan alleen een kijkje in onze keuken, u maakt kennis met onze werkwijze en onze (streek) produkten. U gaat een van deze lessen ook naar onze eigen moestuin, waarna u zelf mag bepalen met welke groenten of kruiden u wilt gaan werken.

Tevens  zal een van de lessen bestaan uit een workshop van een van onze eigen leveranciers bv. vis, vlees, wild, groenten of kaasleverancier.

De kosten per kookles bedraagt € 75,00  per persoon.

Meer informatie of deelnemen aan een kookclub?
Bel 074 2595979 of mail naar info@hetseminar.nl

Vergadermogelijkheden

Vergadermogelijkheden

Sinds kort hebben we beschikking over gloednieuwe vergaderzalen!
Het oude Gymnasium van de Paters Karmelieten (50m naast Het Seminar) in Zenderen is allesbehalve een doorsnee vergaderaccommodatie. Dit unieke gebouw heeft zijn oude, historische elementen behouden, maar heeft ook de beschikking over de modernste technieken in de vergaderzalen. Onze 6 multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en beschikken over veel daglicht, airco en wifi.

Tussen het vergaderen door heeft u ook de mogelijkheid tot lunch en diner die wij verzorgen.

Meer informatie?
klik hier

Condoleance Arrangementen

Condoleance Arrangementen

Voor condoleances hebben wij diverse arrangementen:

Compleet arrangement:

Arrangement 1: Koffie/thee (2 keer) en 2 “luxe” belegde broodjes 10,00

Arrangement 2: Koffie/thee (2 keer) , 2 “luxe” belegde broodjes
en soep van het seizoen 13,50

Arrangement 3: Koffie/thee (2 keer), jus d’orange, soep van het seizoen en 2 “luxe” belegde broodjes 15,00

Uitbreidingsmogelijkheden:

Soep van het seizoen 4,50 per kop
Groentequiche 5,00 per stuk
Huisgemaakte kroket 2,25 per stuk
Broodje met huisgemaakte kroket 3,75 per stuk

Koffie/thee 2,25 per kopje
Jus d’orange/melk 1,75 per glas
J
us d’orange/melk 5,00 per karaf
Frisdranken vanaf 2,25 per stuk

Indien er specifieke wensen zijn dan horen wij dat graag van u. Uiteraard is er ook de mogelijk om te lunchen of te dineren bij ons.

De lunches en/of diners worden verzorgd door ons keukenteam, dat volgens onze principe van ‘Grond tot Mond’ werkt. Wij maken alles ambachtelijk en zijn zelfvoorzienend met aandacht voor het welzijn van mens, dier en natuur…
En dat alles zo veel mogelijk in eigen beheer.

Ontvangst Arrangement

Ontvangst arrangement

Ontvangst:
Koffie/thee 2,25 per stuk
Diverse (3 stuks) huisgemaakte zoete lekkernijen 3,50 per persoon

 

Lunchbuffet

Lunchbuffet

Lunchbuffet:

Kopje soep van het seizoen, 2 “luxe” belegde broodjes (wit en bruin), melk, jus d’orange 17,50 per persoon
Uit te breiden met broodje huisgemaakte kroket 4,50
Uit te breiden met koffie/thee a 1,50 per persoon

Weckpottenbuffet (koud)

Weckpottenbuffet (koud)

Een origineel en leuk buffet bestaande uit kleine, koude gerechtjes en hapjes geserveerd in weckpotjes.

Standaard “weckpotten” buffet bestaat uit minimaal 5 weckpotten per persoon. Het buffet is  uit te breiden tot maximaal 10 weckpotjes per persoon

Potje gemarineerde seizoensvis (koude bereiding)
Potje rundvlees ( gemarineerd gerookt)
Potje seizoenaanbod vegetarisch (koude bereiding)
Potje pastasalade
Potje eigen ham met seizoenfruit
Potje Panna Cotta met ingelegde seizoengroenten
Potje pulled chicken
Potje huisgemaakte droge worst
Potje aardappelsalade met pulled porc
Potje seizoensoep

Prijs 10,50 per persoon (5 weckpotten per persoon)
(Per extra weckpot bereken wij € 2,00 extra)

Warm Buffet

Warm Buffet

Warm-buffet:

Kip curry met onze eigen groenten
Seizoenvis met  pasta en tapenade
Stoofvlees van kip of rund of varken
Hasselback potato
Ingelegde groentesalade (koud)
Gehaktballetjes
Seizoengroenten
Varkensgerecht

Prijs 19,50 per persoon

of

Een geserveerd hoofdgerecht
Vis of vlees hoofdgerecht (keuze van de keuken) met seizoengroenten, aardappelgarnituur en bijpassende saus

Prijs 22,50 per persoon

Dessert/Taartenbuffet

Dessert/Taartenbuffet

Een buffet bestaande uit:

Ijstaarten van seizoenfruit
Hardewenerdeeg met lemoncurd en Italiaans schuim
Yoghurttaart
Chocoladetaart
Dessert sausen

Prijs 9,50 per persoon

Panacotta uitbreiding 2 euro pp.
Crème brulee uitbreiding 2 euro pp.

OF:

Ijs-wagen met keuze uit 4 soorten huisgemaakt ijs geserveerd in een hoorntje of bakje

6,50 pp.

Stamppotbuffet

Stamppotbuffet

(Mogelijk van oktober tot en met maart)

Diverse soorten stamppotten (4 soorten) met bijpassende “vlees” garnituren 17,00 p.p.
Evt. uit te breiden met een kop goulash of erwtensoep 5,00

Hapjesarrangement

Hapjesarrangement

(Gezellig voor tijdens een borrel of feest)

Hapjesplank met brood en pesto, huisgemaakte bitterballen (4 st.) gehaktballetjes (4 st.), droge worst, gemarineerde olijven, jonge kaas, 15,00
Huisgemaakte bitterballen 1,00 per stuk
Huisgemaakte gehaktballetjes 1,00 per stuk

Het Seminar © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl