Groene michelin ster

Aan de rand van Zenderen

Het Seminar: puur, eerlijk en heerlijk dineren op een unieke locatie

Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster. Genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Zoals jullie van ons gewend zijn, werken wij met eigen producten die groeien in onze tuinen. Deze groene wijze van werken is wat ons uniek maakt en wat de smaakbeleving zo intens maakt. Je proeft de versheid van de ingrediënten niet voor niets, zo kun je de groenten in de tuin achter het restaurant vinden!

We verruilen de fine-dining voor à la carte 

Een nieuw concept om onze groene manier van werken nog verder uit te dragen!

Het Seminar heeft jarenlang bekendgestaan om haar fine-dining concept. Als onderdeel van Het Ideaal streven we er altijd naar om onze gerechten zo puur en natuurlijk mogelijk te kunnen creëren. Hierbij is het gebruik van eigen ingrediënten (groenten, fruit, vlees, zuivel en meer) prioriteit.  En dat is precies wat we nog verder willen uitdragen.

De afgelopen jaren hebben we ons bij Het Ideaal ontwikkeld en zijn we gegroeid naar een punt waarop we zowel onze range van producten hebben uitgebreid (onder andere ons eigen graan!) en een top team hebben kunnen samenstellen. De enige logische keuze is daarom om het talent te combineren met de mogelijkheden die we hebben en onze doelstelling nog meer waar te maken: zelfvoorzienend koken met de ingrediënten die we oogsten van eigen grond.

Het restaurant is nog steeds hetzelfde maar de sfeer en manier van koken is volledig anders. In plaats van een verrassingsmenu in een formele setting, kun je voortaan spontaan kiezen waar je lekker zin in hebt! Met een nieuw en enthousiast team nodigen we jullie graag uit om dit nieuwe concept te ontdekken. Lekker relaxed op de loungebank, warm bij de open haard of heerlijk aan de hoge tafels met uitzicht op de open keuken en de bediening die klaarstaat om alle wensen te vervullen.

Als dat geen verleidelijk idee is!

Benieuwd? Reserveer meteen!

Het Seminar © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl