Aan de rand van Zenderen

Het Seminar, luxe dineren op een unieke locatie. Aan de rand van Zenderen vind je restaurant Het Seminar, gevestigd in een voormalig klooster.
Hemels genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Wij werken dan ook met dagverse producten, veelal uit eigen tuin. Iedere dag andere verse producten vergt veel creativiteit van onze koks en levert dan ook de mooiste gerechten op!

Met deze visie, de kwaliteit en de gastvrijheid weet Het Seminar al een geruime tijd een Bib Gourmand vast te houden.

Hemels genieten

Even weg uit de sleur van alledag. Achterover leunen en je lekker laten verleiden. Dat kan bij restaurant & ons “Culinair” kooktheater. In de sfeervolle ambiance van dit voormalige klooster staan wij klaar om u eens echt te verwennen.

Hemelse gerechten met het beste wat onze streek en het seizoen te bieden heeft, puur natuur en dagvers. Een romantische omgeving waar je vanzelf een beetje rozig van wordt; lekker lui op de loungebank, warm bij de open haard of prinsheerlijk aan de hoge tafels. De bediening is  er alles aan gelegen om alle wensen te vervullen. Als dat geen verleidelijk idee is….

Ook toe aan een paar uurtjes  hemel op aarde? We zien u graag in Het Seminar.

Sharing dinner in De Kapel

Sharing: eten, drinken en gezelligheid. Dat is waar het om gaat in het nieuwe concept van De Kapel, dat boven restaurant Het Seminar wordt gerealiseerd.
Samen genieten van heerlijke gerechtjes op een unieke plek, de oude kapel!
De Kapel wordt omgetoverd tot een kleurrijke en moderne locatie waar je je ogen uitkijkt. In het midden komt een bar en keuken, waar je direct zicht op hebt om de belevenis compleet te maken. Daarnaast komt er een spektakel van een glas in lood kunstwerk, dat een echte eye-catcher is.

Kom gezellig bij ons langs!

Reserveren
Het Seminar © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl