Dagelijks maken we één menu afgestemd op de oogst en de beste ingrediënten. U heeft hierbij keuze uit diverse gangen. Wij koken met het aanbod van de dag, dus ook voor ons is dat een dagelijkse uitdaging en verrassing!

Hierdoor hebben wij ook geen standaard menukaart.

Dit levert wel de meest natuurlijke en bijzondere gerechten op. Dus laat u verrassen, proef en geniet van het beste wat de natuur ons op dit moment te bieden heeft.
Rechtstreeks vanaf de basis: “Van grond tot mond!”

3-gangen                      37,-
4-gangen                      45,-
5-gangen                      57,-
6-gangen                      69,-

3 gangen Bib Gourmand Michelin keuze menu 37, –
( indien u dit keuze menu wilt inzien horen wij dat graag )

Alle menu’s zijn uit te breiden met:
Huisgemaakte frites met mayonaise  4.-
Kaas assortiment van 3 verschillende kazen  7.50

Geeft u aan wat u wel en niet lust of mag eten en wij houden hier natuurlijk rekening mee.

*Het kweken van eigen vis en schaal-en schelpdieren is voor ons nog een uitdaging voor in de toekomst. Deze uitdaging zullen we zeker niet uit de weg gaan, maar tot die tijd serveren wij alleen vissoorten uit het seizoen die op een verantwoorde wijze gevangen zijn en ons concept ondersteunen.

Kijk ook eens bij het hoofdstuk all in arrangementen

Het Seminar © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl