4 gangen all-in arrangement

– Bruisend aperitief

– 4 gangen menu

– Drankenarrangement van 4 bijpassende dranken

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

Prijs 67,50 per persoon.Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van vier gerechten, inclusief vier bijpassende dranken. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige dranken- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.
all-in arrangement. alleen op reservering ovv 4 gangen arrangement.

6 gangen all-in arrangement
– Bruisend aperitief

– 6 gangen specialiteiten menu.

– Drankenarrangement van 6 bijpassende dranken

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

95,00 per persoon

Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van zes gerechten, inclusief 6  bijpassende dranken. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige dranken- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.

all-in arrangement. alleen op reservering ovv 6 gangen arrangement

Chefs table menu: Laat u verrassen:

Genieten van dranken en spijs aan 1 van onze 3 keuken tafels. Kijk mee in de keuken en zie hoe uw gerechten bereid worden.

Wij gaan u 8 “kleine” gerechten serveren waarbij wij 5 diverse wijnen/dranken gaan schenken. Dit zal een combinatie van alcohol houdende maar ook alcoholvrije dranken zijn, op tafel zetten wij voor de dorst tafelwater neer en na afloop serveren wij koffie/tee met huisgemaakte lekkernijen.

110,00 per persoon

Chefs table menu. alleen op reservering ovv chefs table menu

Het Seminar © 2019 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl