Groene michelin ster

Een nieuwe smaakervaring!

Bij Restaurant Het Seminar gaat het om smaak, traditie en echte toewijding. We delen graag ons à la carte concept met jullie! Minder complex in smaken, meer eenvoud in gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten uit eigen tuin.

Onze fine-dining ervaring heeft plaatsgemaakt voor iets speciaals: een wijze van koken die veel dichter bij ons ideaal staat, namelijk intensiever gebruik van ingrediënten, rechtstreeks afkomstig van onze eigen grond en dieren. Elk gerecht vertelt een verhaal dat begint op onze tuinen en boerderij en eindigt op jouw bord. Zo brengen we de natuur en puurheid dichterbij dan ooit tevoren.

Back to the roots

Het Seminar brengt ons terug naar waar het allemaal begon. We willen je niet alleen smaken laten proeven, maar ook tradities en verhalen delen die verweven zijn met onze ambachtelijke werkwijze. Hier ervaar je de kracht van pure en authentieke smaken samengesteld door ons enthousiaste team.

Verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Duurzaamheid is de kern van alles wat we doen. We omarmen een circulaire aanpak die focust op minimaliseren van afval en maximaliseren het gebruik van onze ingrediënten. We zijn vastberaden om een duurzaam en natuurlijk pad te bewandelen.

Kom langs en proef de toekomst

Reserveer meteen om onze authentieke smaken te ervaren en onze nieuwe werkwijze te beleven.

Ons team van Het Seminar staat voor jullie klaar!

Een impressie van Het Seminar

Proef de sfeer!

Het Ideaal

Zelfvoorzienend zijn met aandacht voor het welzijn van mens, dier en natuur…
Dat staat voorop bij Het Ideaal en de daarbij behorende bedrijven; Het Seminar, De Karmeliet, De Kapel, De Heerlijke Huiskamer en Het Gymnasium. U laten genieten van de lekkerste gerechten, met aandacht en zorg bereid door onze keuken brigade, van de producten die de natuur en het seizoen ons te bieden hebben. Dat alles in eigen beheer en met kennis van zaken. Eigen vee bestaande uit Lakenvelder en Brandrode koeien, Bunte Bentheimer, gasconne en Kune Kune/ Duroc varkens en kippen van diverse rassen. Maar ook onze eigen moestuinen met heerlijke onbespoten, biologische groente, fruit en kruiden.

Meer informatie
Het Seminar © 2024 | Privacy Policy | Made by Tatof.nl