Restaurant

 

 

Het Ideaal
‘Van grond tot mond’.

Zelfvoorzienend zijn met aandacht voor het welzijn van mens, dier en natuur…
Dat staat voorop bij Het Ideaal en de daarbij behorende bedrijven. U laten genieten van de lekkerste gerechten, met aandacht en zorg bereid door onze keuken brigade, van de producten die de natuur en het seizoen ons te bieden hebben. Dat alles in eigen beheer en met kennis van zaken*. Eigen vee bestaande uit Lakenvelder en Brandrode koeien, Bunte Bentheimer varkens en varkens van het Kune Kune/Duroc ras en kippen van diverse rassen. Maar ook onze eigen moestuinen met heerlijke onbespoten, biologische groente, fruit en kruiden.

Wij koken met het aanbod van de dag, dus ook voor ons is dat een dagelijkse uitdaging en verrassing!
Hierdoor hebben wij ook geen standaard menukaart.
Dit levert wel de meest natuurlijke en bijzondere gerechten op. Dus laat u verrassen, proef en geniet van het beste wat de natuur ons op dit moment te bieden heeft.
Rechtstreeks vanaf de basis: “Van grond tot mond!”

Dagelijks maken we één menu afgestemd op de oogst en de beste ingrediënten. U heeft hierbij keuze uit diverse gangen.
3-gangen 37,-
4-gangen 45,-
5-gangen 57,-
6-gangen 69,-
3 gangen Bib Gourmand Michelin keuze menu 37, –
( indien u dit keuze menu wilt inzien horen wij dat graag )

Alle menu’s zijn uit te breiden met:
Huisgemaakte frites met mayonaise 4.-
Kaas assortiment van 3 verschillende kazen 7.50
Geeft u aan wat u wel en niet lust of mag eten en wij houden hier natuurlijk rekening mee.

*Het kweken van eigen vis en schaal-en schelpdieren is voor ons nog een uitdaging voor in de toekomst. Deze uitdaging zullen we zeker niet uit de weg gaan, maar tot die tijd serveren wij alleen vissoorten uit het seizoen die op een verantwoorde wijze gevangen zijn en ons concept ondersteunen.