Restaurant

 

 

De gast is de ster in ons restaurant! In plaats van een “standaard” menukaart met voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten heeft SVH Meesterkok Jelle Wagenaar  en zijn keuken team nu maar liefst 20-25 verschillende gerechten op de kaart gezet, allemaal in maatje voorgerecht die u met eventueel ook met elkaar kunt delen (sharing gerechtjes.) Daardoor kan je eindeloos kiezen en combineren in de volgorde die je het beste bevalt.

Ook hebben wij een 3-tal all in arrangementen waarbij u een keuze heeft uit een 4 gangen, 6 gangen of 8 gangen all in menu

Ook de inrichting is op dit vrijheid-blijheid principe aangepast. Willen gasten tegen borreltijd even lekker lazy een wijntje doen met een paar hapjes of klein gerechtje? Kan. Uitgebreid aan tafel en wel zes gangen proeven? Ook prima.

Volgens mede-eigenaar SVH Meestergastheer Said Maher past de nieuwe formule goed in het veranderde eetpatroon van mensen. ,,Niet iedereen wil twee tot drie uur tafelen. Het mag allemaal wat speelser, minder statisch. We hebben nog steeds dezelfde kwaliteit, maar door de variatie op de kaart kan je veel meer proeven en kiezen. Dat valt echt in de smaak, het is betaalbare luxe. Die kwaliteit werd onlangs nog beloond met de Bib Gourmand, de aanbeveling van Michelin voor de prijs-kwaliteit verhouding

De gasten kunnen ook kiezen hoe ze willen zitten. Lekker in fauteuils bij de haard met een fles wijn op tafel, bijna in de keuken waar je de koks op de vingers kunt kijken, aan de bar, op de bank of nog wat netter aan een gedekte tafel, alles kan.