Kooktheater en samenwerkingen

Zenderen - Restaurant Het Seminar Foto Carlo ter Ellen CTE20111205

Kookclub “ Het Seminarkookpunt”

Een kookclub om van te smullen.

DOEL: Met een groep van 8 -10 personen 6  keer per jaar onder deskundige begeleiding een compleet diner bereiden.

DE NADRUK LIGT OP: Gezelligheid, plezier, lekker eten, drinken en iets leren.

WERKWIJZE: Wij starten om 18:00 uur met een kopje koffie of een glaasje wijn.

Tijdens het ontvangst zullen wij de diverse recepturen met bijbehorende ingrediënten uitdelen en met u het programma bespreken, waarna u in groepjes aan de slag gaat.

THEMA:  In ons kooktheater krijgt u meer dan alleen een kijkje in onze keuken, u maakt kennis met onze werkwijze en onze (streek) produkten. U gaat een van deze lessen ook naar onze eigen moestuin, waarna u zelf mag bepalen met welke groenten of kruiden u wilt gaan werken.

Tevens  zal een van de lessen bestaan uit een workshop van een van onze eigen leveranciers bv. vis, vlees, wild, groenten of kaasleverancier.

Tijdens het diner schenken wij onze huisselectiewijnen bij de gerechten.

Kooktheater arrangementen:

Buiten onze vaste kookclubs om, bieden wij tevens onderstaande kooktheater arrangementen aan voor  gezelschappen vanaf 8 personen.

Klik hier op voor  de diverse mogelijkheden:

 

 

Wij werken o.a. ook  met de volgende bedrijven samen:

Kever events:kever-events

Samen met Kever events organiseren wij tevens een kever rally tourtocht.

Het Seminar en/of theehuis de Karmeliet zijn dan het begin en/of het eindpunt van een geweldige kever rally tourtocht. Lekker dwars door Twente in een kever en daarna lekker genieten van een diner.

Nieuwsgierig:bekijk hier de website van kever events

Hoeve de Haar:hoeve-de-haar

Wilt u een genieten van een hemelse slaapplaats na een hemelse verleiding bij Het Seminar…

Boek dan eens een kamer in B&B Hoeve de Haar in Delden.

voor info: een geweldige B&B

De Zeilker:de-zeilker

Deze eeuwenoude boerderij is geheel onder architectuur van H.Methorst gerestaureerd. In 2008 zijn ze begonnen met sloopwerkzaamheden. Vanaf januari 2009 is er , samen met de aannemers De Jong en ter Horst, gewerkt aan de restauratie. Tevens was dit een leerlingbouwplaats van het RIBO. Deze restauratie is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Overijssel en de gemeente Borne. Het resultaat mag er zijn. Begin 2011 zijn wij op deze prachtige plek gestart met onze onderneming “de Zeilker”.

Voor meer info: bed & Breakfast de Zeilker

Landgoed De Lavei:de-lavei

Landgoed de Lavei is gelegen binnen de Groene poort van de provincie Overijssel. Dit gebied brengt een groene scheiding aan tussen noordoost en zuidwest Twente. De groene poort wordt gekenmerkt door de rijke historie aan cultuur en kunst in zijn buitengebied. Speciale routes zijn aangelegd voor fietsers, wandelaars en ruiters om deze historie weer tot leven te doen laten brengen. Een beleving voor een ieder.

Voor meer info over langoed de Lavei