all in arrangementen

ALL-IN ARRANGEMENTEN:

4 gangen arrangement

– Bruisend aperitief

– 4 gangen specialiteiten menu

– Wijnarrangement van 3 bijpassende wijnen

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

Prijs 59,00 per persoon.
Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van vier gerechten, inclusief drie bijpassende wijnen. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige wijn- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.
all-in arrangement. alleen op reservering ovv 4 gangen arrangement.

 

6 gangen arrangement
– Bruisend aperitief

– 6 gangen specialiteiten menu.

– Wijnarrangement van 4 bijpassende wijnen

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

80,00 per persoon

Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van zes gerechten, inclusief 4  bijpassende wijnen. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige wijn- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.

all-in arrangement. alleen op reservering ovv 6 gangen arrangement

 

Chefs table menu: Laat u verrassen:

Genieten van dranken en spijs aan 1 van onze 3 keuken tafels. Kijk mee in de keuken en zie hoe uw gerechten bereid worden.

Wij gaan u 8 “kleine” gerechten serveren waarbij wij 5 diverse wijnen/dranken gaan schenken. Dit zal een combinatie van alcohol houdende maar ook alcoholvrije dranken zijn, op tafel zetten wij voor de dorst tafelwater neer en na afloop serveren wij koffie/tee met huisgemaakte lekkernijen.

90,00 per persoon

Chefs table menu. alleen op reservering ovv chefs table menu