All in arrangementen

ALL-IN ARRANGEMENTEN:

4 gangen arrangement

– Bruisend aperitief

– 4 gangen specialiteiten menu

– Drankenarrangement van 4 bijpassende dranken

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

Prijs 67.50 per persoon.
Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van vier gerechten, inclusief vier bijpassende dranken. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige dranken- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.
all-in arrangement. alleen op reservering ovv 4 gangen arrangement.

 

6 gangen arrangement
– Bruisend aperitief

– 6 gangen specialiteiten menu.

– Drankenarrangement van 6 bijpassende dranken

– Tafelwater

– Koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen

95,00 per persoon

Na een gastvrij ontvangst wordt u getrakteerd op één bruisend aperitief. De brigade neemt u vervolgens mee op een culinaire reis van zes gerechten, inclusief 6  bijpassende dranken. Waarbij het hele gezelschap kan genieten van prachtige wijn- spijscombinaties. Als afsluiting serveren wij koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.

all-in arrangement. alleen op reservering ovv 6 gangen arrangement

 

Chefs table menu: Laat u verrassen:

Genieten van  dranken en spijs aan 1 van onze 3 keuken tafels**. Kijk mee in de keuken en zie hoe uw gerechten bereid worden.

Wij gaan u 8 “kleine” gerechten serveren waarbij wij 5 diverse wijnen/dranken gaan schenken. Dit zal een combinatie van alcohol houdende maar ook alcoholvrije dranken zijn, op tafel zetten wij voor de dorst tafelwater neer en na afloop serveren wij koffie/thee met huisgemaakte lekkernijen.

**Op basis van beschikbaarheid in het restaurant. Indien wij het diner in serre serveren is het niet mogelijk om aan een keukentafel plaats te nemen.

100,00 per persoon

Chefs table menu. alleen op reservering ovv chefs table menu